Release: Jij was mijn zomerliefde

Vaak zie je dat artiesten keihard werken om de deadline te halen voor de lancering van een nieuwe single. Bob Offenberg heeft voor de opvolger van ‘Kus me’, getiteld ‘Jij was mijn zomerliefde’ helemaal geen stress.
Sterker nog, Bob zit ten tijde van de releasedatum (11 oktober) te genieten van de Turkse zon.
Hij maakte deel uit van de Corendon ‘Miracle Resort artiestenreis’ die van 7 t/m 13 oktober plaats vond in Antalya. De zanger uit Schiedam besloot daarom de week voorafgaand aan dit evenement zelf ook maar een weekje vakantie te nemen.

‘Jij was mijn zomerliefde’ is afkomstig van z’n in mei gelanceerde album ‘Mijn trots’.
Het vrolijke nummer is geschreven door Kees Tel en opgenomen bij Laurens van Wessel.
‘Het lied sprak mij erg aan. Er zit een mooie verhaallijn in die in de clip perfect verwerkt is.
De beelden daarvoor zijn geschoten in de buurt van Alanya. Toevallig was mijn vaste cameraman ook in Turkije.
We vonden een leuke Turkse dame die wel wilde figureren. Ze sprak geen woord Engels.
Met gebarentaal hebben we haar uitgelegd wat de bedoeling was.

Volgens mij is dat wel gelukt. De clip bevat prachtige shots met veel zon, bergen en golven’, aldus Bob.