Release: Aan het ontbijt

Nieuwe single ‘Aan het ontbijt’ van Bob Offenberg herbergt een heel hoog meezinggehalte

Het zal de fans van Bob Offenberg verbazen dat z’n nieuwe single ‘Aan het ontbijt’ enigszins afwijkt van hetgeen hij de laatste jaren uitbracht. Meestal lanceert Bob zo vlak voor de zomer plaatjes die normaal gesproken alle ingrediënten bevatten om daarvan lekker op het terras te genieten. Deze keer probeert hij met een echte feestplaat daar verandering in te brengen. Bob zelf ziet het als een enorme uitdaging en typeert het nummer als een schot in de roos.

‘Net zoals m’n twee voorgangers hebben Rutger Kanis & Colin Heikens de tekst en de muziek gemaakt. De samenwerking met deze kanjers bevalt me echt heel goed. De mannen vonden net zoals producer Laurens van Wessel, het enorme uitdaging voor mij. De feestplaat begint rustig en verandert snel van tempo. De verhaallijn gaat over een avondje stappen met een paar vrienden die eindigt aan de ontbijttafel bij de ouders van een jongedame…..Al met al is het een gezellig meezingbaar volks nummer met een paar kreten die blijven hangen’, aldus Bob.

De single ‘Aan het ontbijt’ is verkrijgbaar vanaf 16 juni 2022 en verschijnt op het NRGY label. De beelden van de clip zijn door Joey (Filmcreatie) geschoten in Schiedam en Vlaardingen. De video is te bewonderen op Youtube en de socials van Bob.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.