Release: Ik voel alleen maar Amor

Bob Offenberg voelt alleen maar ‘Amor’

 Bob Offenberg heeft de lancering van z’n nieuwe single ‘Ik voel alleen maar Amor’ vanwege de coronacrisis tot twee keer toe uitgesteld. In eerste instantie was het de bedoeling om het plaatje in april uit te brengen, maar in overleg met het team waar hij al vele jaren vol tevredenheid mee samenwerk is besloten om het naar juni te verplaatsen. In de tussentijd werden steeds nieuwe maatregelen aangekondigd die nog meer roet in het eten gooide.

‘Naast het sluiten van de kroegen werd door overheid ook aangekondigd dat alle grote evenementen  tot 1 september 2020 werden gecanceld. Ik zat met m’n handen in het haar. Ik vond het zonde om een single uit te brengen met al die beperkingen. We zaten nu wel met een dilemma. Veel langer wachten had geen zin omdat het een zomersingle betreft. Gelukkig kwamen er versoepelingen en zagen we een lichtpuntje aan het eind van de tunnel. Uiteindelijk hebben we alles nog één maand opgeschoven’ vertelt Bob.

‘Ik voel alleen maar Amor’ is de derde single op rij uit de pen van Pascal de Vormer. De voorgangers ‘Het leven is met jou een feestje’ en ‘Laat het verlangen’ voldoen volgens Bob aan de weg die hij is ingeslagen. ‘We hebben lang gezocht naar de sound die bij mijn leventje past en die hebben we, mede door producer Laurens van Wessel, gevonden. Ook clipregisseur Ger Oerlemans heeft z’n steentje weer bijgedragen. Hij heeft een ontzettend zomerse clip geproduceerd met 10 prachtige danseressen’, glundert Offenberg.

De single ‘Ik voel alleen maar Amor’ is verkrijgbaar vanaf 9 juli 2020 en verschijnt op het NRGY label.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.